Az MW-Tech Kft. 100% magyar tulajdonban lévő mérnöki területen működő 2004 ben alapított vállalkozás. Fő tevékenysége a precíziós fémmegmunkáláson belül, 2D-3D lézeres vágás, lézeres jelölés és feliratozás, lézeres műanyag hegesztés, és egyéb képlékeny alakítás, mérnöki tanácsadás és tervezés.

Telephelyünk Székesfehérváron az Alba Ipari Zónában található ahol jelenleg közel 800 m2 alapterületű modern ipari csarnokban folytatjuk tevékenységünket

A folyamatos innovatív munkának köszönhetően, cégünk hazánkban egyedül álló 3D lézeres vágási kapacitással és lézeres technológiával rendelkezik, melynek segítségével ki tudja szolgálni az ipar bármely szegmensét a lézeres megmunkálás területén.

A lézeres technológia, és az ipar lemezmegmunkálási és képlékeny alakítási szegmensében megszerzett immáron több mint egy évtizedes tapasztalat, és tudás birtokában, a kiterjed hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerünk segítségével, képesek vagyunk ügyfeleinkkel közösen a legjobb gyártási technológia kidolgozására, és annak megvalósítására, a jelenlegi gyártási képességeink és lehetőségeink maximális kihasználtsága mellett a technológiai korlátok végleges határain belül.

Üzletpolitikánk és mottónk a kölcsönös előnyökön nyugvó közös gondolkodás, és közös munka az ügyfeleinkkel a legjobb eredmény elérése érdekében.

Jövőképünk és víziónk az innováción alapuló folyamatos szervezeti és magas hozzáadott értéket képviselő technológiai megújulás új technológiák megismerése, megszerzése, és az új modern kori kihívásokra választ adni képes szervezeti és műszaki kompetenciák tanulása, alapos elsajátítása, és fejlesztése.

Célunk a jövőképünk és víziónk megvalósítása.